Οι διαδηλωτές είναι οργισμένοι. Με αυτοσχέδιες κρεμάλες, πανό κατά της κυβέρνησης, ελληνικές και μαύρες σημαίες ζητούν να μην επισημοποιηθεί η συμφωνία για το «Βόρεια Μακεδονία».
Σε σημείο που η Αστυνομία έχει μπλοκάρει το δρόμο, πριν από λίγο έγινε νέα μεγάλη ένταση με αντικείμενα και χημικά.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο Life-events.gr, πολλοί είναι αυτοί που αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα ενώ αναφέρθηκαν και λιποθυμίες

Η υπογραφή της συμφωνίας επεσε . Το κερασάκι (ελπίζω πραγματικά) σε μια εξαιρετικά εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση που χρέωσε την χώρα 100δις μέσα σε τρία χρόνια, κατέστρεψε κάθε εναπομεινουσα υποδομή, έδωσε και εθνική ιστορία (ίσως στο μέλλον προκύψει και έδαφος).

Για να μιλάμε ξεκάθαρα. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο των Σκοπίων με μεγάλες δυνάμεις να αλλάξουν τα σύνορα των Βαλκανίων σε ένα διάστημα 5-10 χρόνων που προχωράει βήμα βήμα. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά που γίνονται. Και μην επικαλούμαστε ΝΑΤΟ και ΕΕ, γιατί και η Τουρκία μέλος του ΝΑΤΟ είναι αλλά έχει άλλα σχέδια για την Ελλάδα. Κάτι παρόμοιο γίνεται και εδώ

Σαν ρυπαρά τρωκτικά και ακρίδες εξαπολύθηκαν στην Ελλαδα. Μια λαίλαπα επιδημιας που όμοια της μόνο όταν είχε Τουρκοκρατία με κοτζαμπάσηδες και κατοχή με Ναζί γνώρισε ο τόπος.

Δεν θα κρατήσουν πολύ. Ήδη ο κόσμος έχει οργιστεί. Η Καθημερινή στο Αγγλόφωνο φύλο της δείχνει εφτά στους δέκα Έλληνες να είναι εξοργισμένοι με το θέμα της Μακεδονίας. Από τους ΑΝΕΛ τα στελέχη τους ανά περιοχές αποχωρούν μαζικά βλέποντας την εθνική προδοσία που διεπράχθη.

Η συμφωνία δυστυχώς θα υπογραφεί. Το αν θα ισχύσει όμως είναι ένα ζήτημα που χωράει ακόμα δράσεις και πράξεις. Πιέστε βουλευτές σας που την στηρίζουν. Κάντε τους πολύ διακριτό πως θα υποστούν κοινωνική απομόνωση. Όπου δείτε βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΤΑΜΙ ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΧΜΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ (όχι βρισιές και βία) δώστε τους να αντιληφθούν τι τους περιμένει.

Και όταν έρθει η ώρα εκλογών…ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ πολιτικά.

Μια ομάδα πολιτών, προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με τις δυνάμεις να αντιδρούν άμεσα. Αντικείμενα και πέτρες εκσφεδονίστηκαν από την πλευρά των πολιτών, με την αστυνομία να απαντά κάνοντας χρήση χημικών.

Δείτε τις εικόνες…

1706-PRESPES-1

1706prespes-entasi

1706prespes-entasi1

ΓΚΛΘΙΟΥΘΙΥΘΙΟ

ώρα 10:18
Από όλόκληρη την Βόρειο Αλλά και την κεντρική Ελλάδα, Χιλίδες Έλληνες βρίσκονται στον δρόμο για τις Πρέσπες… Εκεί που σε λίγη ώρα θα γραφεί, ή καλύτερα θα υπογραφεί, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ από σύσταση του Ελληνικού Κράτους. Η παράδοση του ονόματος της Ελληνικής Μακεδονίας στους Σλάβους και το άνοιγμα της κερκόπορτας για την εκπλήρωση των προαιώνιων πόθων και επιδιώξεων του Πανσλαβισμού…

Το ραντεβού είναι για τις 10 στο Πισοδέρι κι αυτό που περιμένουμε να δούμε, είναι τι άλλο θα κάνει το καθεστώς για να σταματήσει το Ελληνικό τσουνάμι που έχει ήδη ξεκινήσει. Είμαστε ΕΔΩ, είμαστε στις επάλξεις, για να καταγράψουμε και να ενημερώσουμε για κλάθε εξέλιξη… Μείνετε συντονισμένοι…

Source link