Στο Top 10 των χωρών που θεωρούνται πιο επικίνδυνες για τους τουρίστες για το 2018 βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun που αναφέρεται σε διάφορες έρευνες.

Σύμφωνα με τις έρευνες από τα World Economic Fund και World Risk Report, η Ελλάδα βρίσκεται στον κατάλογο των χωρών με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα και τον μεγαλύτερο κίνδυνο για να προκληθεί κάποια φυσική καταστροφή.

Συγκεκριμένα η Ελλάδα, βρίσκεται στη 10η θέση (τελευταία δηλαδή) στο Τop 10 με τους λιγότερους ασφαλείς προορισμούς από άποψη εγκληματικότητας.

Ενώ, στους μη ασφαλείς προορισμούς από άποψη φυσικών καταστροφών η Ελλάδα βρίσκεται στην 3η θέση, με αποτέλεσμα αυτός να είναι, όπως δείχνει και η έρευνα, ο μεγαλύτερος φόβος όσων δεν επισκέπτονται τη χώρα μας.

Στον ίδιο κατάλογο με τις επικίνδυνες χώρες, βρίσκονται εκτός από την Ελλάδα η Ταϊλάνδη (δημοφιλής προορισμός για μήνα του μέλιτος), η Τουρκία, το Μαρόκο και η Ιορδανία.

 Την πρωτιά συνεχίζει να κατέχει η Νότια Αφρική, η οποία είναι λιγότερο ασφαλής χώρα για να την επισκεφτεί κανείς από άποψη εγκληματικότητας.

Στo Top 10 των χωρών με τα περισσότερα ρίσκα στις φυσικές καταστροφές, την πρώτη και τη δεύτερη θέση κατέχουν η Ιαπωνία και το Βιετνάμ αντίστοιχα.

To Top 10 των χωρών με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα

To Top 10 των χωρών με τα περισσότερα ρίσκα στις φυσικές καταστροφές

Source link