Ειδικές βόμβες που μπορούν να μετατρέψουν τους Τούρκους σε ομοφυλόφιλους φοβούνται στην Τουρκία ότι έχουν οι ΗΠΑ και μάλιστα ότι θα τις χρησιμοποιήσουν κατά του τουρκικού Στρατού.

Αυτό υποστηρίζει ο Τούρκος φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος, Μεχμέτ Μπαρλάς με καθημερινή στήλη στην εφημερίδα Σαμπάχ την οποία διευθύνει ο αδελφός του υπουργού Οικονομικών και γαμπρού του Ερντογάν. Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Στη στήλη της περασμένης Δευτέρας ο Μπαρλάς υποστήριξε ότι οι Αμερικάνοι στέλνουν εναντίον των εχθρών τους ειδικές βόμβες οι οποίες προκαλούν ομοφυλοφιλικές τάσεις μεταξύ των ανδρών, με αποτέλεσμα τη διάβρωση του στρατεύματος.

Ο Μπάρλας παρουσίασε ως γεγονός μια θεωρία συνωμοσίας -η οποία όντως υφίσταται ως θεωρία συνωμοσίας- σύμφωνα με την οποία οι ΗΠΑ διεξήγαγαν επιστημονικές έρευνες το 1944 για την παραγωγή βόμβας που θα προκαλούσε ομοφυλοφιλία μεταξύ των Ιαπώνων στρατιωτών κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Είπε ότι τα έγγραφα για αυτό το έργο έχουν ληφθεί από το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια πριν από αρκετά χρόνια.

«Όταν οι ΗΠΑ θεωρήσουν εχθρική μια χώρα και τη βάλουν στο στόχαστρο τους, στα σχέδια τους είναι να ρίξουν μια βόμβα που είτε θα αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του λαού αυτής της χώρας είτε θα σκοτώσει όλους τους ανθρώπους της χώρας», έγραψε ο Μπαρλάς.

Τέτοιες απόψεις δεν σπανίζουν καθόλου ανάμεσα στην τουρκική κοινωνία, η οποία διακατέχεται από μεγάλα επίπεδα αντι-αμερικανισμού, που φτάνουν πολλές φορές στα όρια της γελοιότητας.

Και όμως. Είναι έτσι δομημένη η τουρκική κοινωνία που τέτοιες απόψεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και φυσικά δεν αποδοκιμάζονται από κανένα.

Με αυτούς του ανθρώπους προσπαθούε να έρθουμε σε συννεοηση για την επίλυση θεμάτων που δημιουργούν σε Αιγίο και Κύπρο αλλά εις μάτην, όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό.

Δεν πάρει καιρός όπου ο δήμαρχος της Άγκυρας İbrahim Melih Gökçek και εν μέσω σφοδρού αντιαμερικανισμού είχε δηλώσει ότι οι ΗΠΑ με σεισμικά όπλα και το HAARP προκαλούν σεισμούς στην Τουρκία για να μας καταστρέψουν».

Είναι άγνωστο πάντως τώρα με τι τρόπο η τουρκική Αεροπορία θα επιχειρήσει να αναχαιτίσει τις gay-bombs που ενδεχομένως θα ρίξει η αμερικανική Αεροπορία εναντίον τους.

Source link